Doorpakken met Van Schaik

MISSIE

Van Schaik Grondverzet is een grondverzetbedrijf dat wordt gekenmerkt door korte lijnen, grote daadkracht, ruime expertise en flexibiliteit. Wij hebben een echte passie voor ons vak, we kunnen enthousiast zijn over nieuw materieel dat weer betere mogelijkheden biedt om het werk te verlichten of te versnellen met daarbij altijd de wens van de klant die centraal staat.

Natuurlijk gaat ook het milieu ons ter harte. We werken dagelijks in en met de aarde en daarom beseffen we beter dan menigeen hoe zuinig we daarop moeten zijn. Dat praktiseren we dan ook dagelijks: niet voor niets behoort ons materieel tot het modernste dat er is, het is ook het zuinigst in gebruik en daarmee beperken we CO2 uitstoot.

Onze missie is het ontzorgen van de klant, in de meest brede zin van het woord. We streven ernaar de beste kwaliteit in onze producten en diensten te leveren, en daarmee de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Meer

ERKEND LEERBEDRIJF

Van Schaik Grondverzet B.V. hecht veel waarde aan ontwikkeling van kennis en kunde en is erkend leerbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw waarmee zij mogelijkheden biedt voor leerlingen om praktijkervaring op te doen binnen ‘het vak’ en te leren van ervaren professionals. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst er voldoende en goed geschoolde medewerkers ons mooie vakgebied kunnen bedienen.

Er zijn uiteenlopende stagemogelijkheden op verschillende niveaus:

Meer
ERKEND LEERBEDRIJF

VEILIGHEID

Veiligheid staat hoog in het vaandel en Van Schaik Grondverzet B.V. is een onderneming die met goed opgeleid, vakbekwaam en gemotiveerd personeel haar werkzaamheden verricht. Bij het veilig verrichten van de de werkzaamheden komen vele facetten om de hoek, mede daarom is de VCA certificering van zo’n groot belang zowel voor de omgeving als voor onze medewerkers.

Meer

50+ JAAR ERVARING

Van Schaik Grondverzet B.V. is een succesvol bedrijf dat sinds 1970 actief is in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Onze passie voor het vak motiveert zowel de ondernemer(s) als de werknemers. Met meer dan 50 jaar ervaring in deze sector zijn we een betrouwbare partner.

Als dynamisch en groeiend bedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende vormen van grondverzet. We bieden ook transportdiensten voor grondverzetmachines en bouwstoffen, evenals de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen. Ons machine- en wagenpark is modern en goed onderhouden. Daarnaast zijn we specialisten in het verhuren van grondverzetmachines, met of zonder bemanning.

Meer