DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

Van Schaik Grondverzet B.V. hecht grote waarde aan duurzaamheid en duurzaam ondernemen en erkent het belang om bewust om te gaan met energie en milieu.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid en duurzaam ondernemen is één van de kernwaarden van Van Schaik Grondverzet B.V. en het bedrijf zet zich actief in om bij te dragen aan het verminderen van CO2-uitstoot bij al haar bedrijfsactiviteiten. Dit heeft de afgelopen jaren tot een meetbare vermindering geleid van de gemiddelde CO2-uitstoot per medewerker (bron: Rapport Nedcon Organisatieadvies B.V. te Woerden).

Deze resultaten heeft Van Schaik Grondverzet B.V. bereikt door proactief milieubewust en energiezuinig te produceren, te leveren en in te kopen.

Meer

ERKEND LEERBEDRIJF

Van Schaik Grondverzet B.V. hecht veel waarde aan ontwikkeling van kennis en kunde en is erkend leerbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw waarmee zij mogelijkheden biedt voor leerlingen om praktijkervaring op te doen binnen ‘het vak’ en te leren van ervaren professionals. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst er voldoende en goed geschoolde medewerkers ons mooie vakgebied kunnen bedienen.

Er zijn uiteenlopende stagemogelijkheden op verschillende niveaus:

Meer
ERKEND LEERBEDRIJF
VEILIGHEID

VEILIGHEID

Veiligheid staat hoog in het vaandel en Van Schaik Grondverzet B.V. is een onderneming die met goed opgeleid, vakbekwaam en gemotiveerd personeel haar werkzaamheden verricht. Bij het veilig verrichten van de de werkzaamheden komen vele facetten om de hoek, mede daarom is de VCA certificering van zo’n groot belang zowel voor de omgeving als voor onze medewerkers.

Meer

40 JAAR ERVARING

Van Schaik Grondverzet B.V. is al sinds 1976 succesvol actief op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) en wordt gedreven door een passie voor het vak van zowel de ondernemer(s) als de werknemers. Wij hebben dus al 40 jaar ervaring in deze sector.

 

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, gericht op de uitvoering van velerlei vormen van grondverzet, het transport van grondverzetmachines en bouwstoffen en de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen. We beschikken over een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark en zijn specialist in het verhuren van -al dan niet- bemande grondverzetmachines.

Meer