MISSIE

Van Schaik Grondverzet is een grondverzetbedrijf dat wordt gekenmerkt door korte lijnen, grote daadkracht, ruime expertise en flexibiliteit. Wij hebben een echte passie voor ons vak, we kunnen enthousiast zijn over nieuw materieel dat weer betere mogelijkheden biedt om het werk te verlichten of te versnellen met daarbij altijd de wens van de klant die centraal staat.

Natuurlijk gaat ook het milieu ons ter harte. We werken dagelijks in en met de aarde en daarom beseffen we beter dan menigeen hoe zuinig we daarop moeten zijn. Dat praktiseren we dan ook dagelijks: niet voor niets behoort ons materieel tot het modernste dat er is, het is ook het zuinigst in gebruik en daarmee beperken we CO2 uitstoot.

Onze missie is het ontzorgen van de klant, in de meest brede zin van het woord. We streven ernaar de beste kwaliteit in onze producten en diensten te leveren, en daarmee de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Doorpakken met Van Schaik

Dit doen we door middel van de volgende benaderingen:

 1. Duurzame maatwerkoplossingen: we begrijpen dat elke klant unieke behoeften en eisen heeft. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de vereisten van elke klant. We werken nauw samen met de klant om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en bieden vervolgens oplossingen die aan deze specifieke eisen voldoen.
 2. Hoge kwaliteitsnormen: we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in al onze producten en diensten. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat het werk dat we leveren van de hoogste kwaliteit – en duurzaam – is. We hebben goed opgeleide en ervaren medewerkers die deskundig zijn in hun vakgebied. Door te streven naar perfectie en hoge kwaliteitsnormen, streven we ernaar de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.
 3. Flexibiliteit en responsiviteit: we zijn flexibel en spelen snel in op veranderingen en onverwachte omstandigheden. We begrijpen dat de behoeften van klanten kunnen veranderen en ze zijn bereid om hun diensten aan te passen om aan deze veranderingen tegemoet te komen. We zijn responsief en zullen snel reageren op vragen, verzoeken en eventuele problemen die zich voordoen.
 4. Uitstekende communicatie: we hechten veel waarde aan open en transparante communicatie met onze klanten. We luisteren actief naar de behoeften en wensen van de klant en zorgen ervoor dat er een duidelijke en effectieve communicatie is gedurende het hele project. Zo houden we de klant regelmatig op de hoogte van de voortgang, eventuele wijzigingen en andere relevante informatie.
 5. Nazorg en ondersteuning: we bieden nazorg en ondersteuning aan onze klanten, zelfs na de oplevering van het project. We zorgen ervoor dat de klant tevreden is met het geleverde werk en bieden indien nodig ondersteuning en eventuele aanpassingen. We streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en te behouden door hen te voorzien van uitstekende nazorg en ondersteuning.

De kernwaarden van Van Schaik Grondverzet B.V. zijn:

 • Klantgericht: we stellen de behoeften en wensen van de klant centraal en streven ernaar om deze te overtreffen.
 • Flexibiliteit: we zijn in staat om snel aan te passen aan veranderende omstandigheden en bieden flexibele oplossingen voor de klant.
 • Servicegericht: we zetten ons in voor een uitstekende service en staat altijd klaar om de klant te ondersteunen.
 • Kwaliteit: we streven naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening en werken met ervaren en goed opgeleide medewerkers.
 • Duurzaamheid: we hechten veel waarde aan duurzaamheid en nemen maatregelen om de impact op het milieu te minimaliseren.
 • Mensgericht: we investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en creëren een prettige werkomgeving waarin iedereen zich kan ontplooien.

Deze kernwaarden vormen de basis van de bedrijfscultuur en worden nagestreefd in alle aspecten van het werk van Van Schaik Grondverzet B.V.

Bewustwording, duurzaamheid & doelstellingen voor de toekomst

Van Schaik Grondverzet B.V. werkt actief mee aan de bewustwording van het belang van duurzaamheid bij personeel, leveranciers en opdrachtgevers.

Alle medewerkers van Van Schaik Grondverzet B.V. zijn getraind met de cursus ‘Het nieuwe draaien’ en carpoolen naar projecten met de speciaal daarvoor aangeschafte VW Crafter. Bedrijfsauto’s worden vervangen door elektrische voertuigen en er is een elektrische buggy voor schoon vervoer van mens en materieel op locatie.

Van Schaik Grondverzet B.V. maakt gebruik van machines die zijn uitgevoerd met een stop-systeem, waardoor machines niet onnodig blijven draaien en uitstoten. Ook gebruiken de machines schonere brandstoffen (zoals ‘X-mile’ of HVO100) om de uitstoot te beperken. Tenslotte is 80% van het machinepark in het bezit van StageV motoren.

Verder hebben alle vrachtwagens van het wagenpark een zuinige Euro6 motor, met de laagste emissie-uitstoot in diens klasse en rijdt het personeel van Van Schaik steeds meer in een elektrische bedrijfswagen. Ook maakt Van Schaik Grondverzet meer gebruik van elektrisch aangedreven hulpstukken en -voertuigen. Zo heeft zij een elektrische trilstamper in gebruik en op grote werkzaamheden kan zij een elektrische buggy inzetten voor het efficiënt en schoon verplaatsen van mens en (klein) materieel.

Toekomst

Van Schaik Grondverzet B.V. wil de CO2 footprint actief blijven verminderen door duurzaamheid na blijven streven en ontwikkelingen te blijven volgen. Bij de aankoop van enig nieuw materieel, kantoor- en/of werkplaatsinventaris is het brandstof- en energieverbruik mede bepalend voor de keuze.

Het personeel wordt actief betrokken bij het meedenken over en de implementatie van nieuwe energie besparende maatregelen. Dit vergroot de efficiëntie van de maatregel en de energiebewustheid van de medewerkers.