OVER ONS

Van Schaik Grondverzet is al meer dan 50 jaar succesvol actief in de markt en wordt gedreven door een passie voor het werk in de Grond-, Weg en Waterbouw (GWW).

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, gericht op de uitvoering van velerlei vormen van grondverzet, het transport van grondverzetmachines en bouwstoffen en de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen. We beschikken over een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark en zijn specialist in het verhuren van -al dan niet- bemande grondverzetmachines.

 

Over ons
Over ons

HISTORIE

Van Schaik Grondverzet B.V. is opgericht in 1970 door Nico van Schaik en uitgegroeid tot een bedrijf met 14 gedreven vaste medewerkers en verschillende loyale zelfstandigen. Begin 2015 heeft Peter van Schaik het roer overgenomen en samengevoegd met zijn eerdere onderneming Van Schaik Machineverhuur tot het huidige Grondverzetbedrijf.

Voortbordurend op de ervaring en expertise van vader Nico, heeft Peter daar zijn eigen specialisme, kennis en kundigheid aan toegevoegd om voor de klant een zo compleet en divers mogelijk pakket aan diensten aan te kunnen bieden. Van Schaik Grondverzet richt zich niet op één specifiek aspect in de branche maar heeft kennis en kunde in alle facetten in huis. Het bedrijf van nu Het ontzorgen van de klant staat voorop en kan worden gerealiseerd door een flexibel en servicegericht DNA. ‘Out of de box’- denken en méédenken met de klant vormen hierbij de basis. Er wordt altijd gestreefd naar de beste kwaliteit en meeste efficiëntie. Daarnaast hecht Van Schaik Grondverzet veel waarde aan mens en milieu. Dat resulteert in een mensgerichte en duurzame handelswijze. Er wordt actief geïnvesteerd in mens en materieel om de medewerkers te blijven ontwikkelen en zo min mogelijk ‘footprints’ achter te laten.

Van Schaik Grondverzet bedrijfsfilm