Specialisme

Van Schaik Grondverzet B.V. uit Harmelen is een bedrijf met veel specialisme op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw. Wij zijn een veelzijdig en gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring en specialistische kennis die daarmee op velerlei projecten in het Grond-, Weg-, en Waterbouw kan worden ingezet. Dit specialisme, in combinatie met een sterke focus op het ontzorgen van de klant en een flexibele instelling, vertaalt zich in totaaloplossingen met hoogwaardige kwaliteit in de meest uiteenlopende opdrachten en projecten. Van Schaik Grondverzet B.V. richt zich niet op één specifiek aspect in de branche maar heeft kennis en kunde in alle facetten van de branche in huis.

Van Schaik Grondverzet B.V. heeft de beschikking over ruime expertise op diverse gebieden: grondwerk, rioolwerk, wegenbouw, woningbouw, waterbouw, hijswerk en sportvelden zijn slechts enkele voorbeelden van ons specialisme.

Specialisme Langehaven Plus in Schiedam

Project ‘Langehaven Plus’ in Schiedam

Van Schaik ontzorgt Boskalis Nederland van het grondwerk in het grote onderhoudsproject waarbij niet alleen de kades worden gerenoveerd maar ook wordt de Lange Haven opnieuw ingericht zodat bewoners, bezoekers en ondernemers maximaal kunnen genieten van deze prachtige plek.

Project ‘Verdiepte ligging’ in Soesterberg

Van Schaik verzorgt grondwerk voor KWS Infra. In één week tijd is er meer dan 10.000 m³ zand onder het tunneldek weg geladen.

Project ‘Transformatie oude ambachtsschool’ in Gouda

Van Schaik heeft voor Bébouw Midreth de bouwplaats voorzien van puinverharding in het project waarin de ambachtelijke school te Gouda wordt omgedoopt tot een complex van 70 appartementen.