Shovels

Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt shovels met een bakinhoud van 1100 tot 2200 liter. In combinatie met de diverse hulpstukken zoals een veegbezem, een stenenklem en een schudbak, ontstaan complete en veelzijdig allround machines.
Hierdoor zijn de shovels geschikt voor uiteenlopende werken en projecten zoals het profileren van puin en zand, het leggen van betonplaten en grond of stenen te zeven en te ontdoen van vuil.
Om op exacte hoogte te werken is er de mogelijkheid om een laserontvanger op de bak te plaatsen, dit zorgt voor nóg meer precisie en kwaliteit.

Alhmann az95e

De Shovels van Van Schaik Grondverzet B.V.

Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt over een Ahlmann AZ85T Shovel met een bakinhoud van 1100 liter. Daarnaast is er een Shovel van het merk Werklust, type WG18. Alle shovels zijn te voorzien van diverse hulpstukken.

Nieuw

Nieuw in het wagenpark van Van Schaik Grondverzet is de gloednieuwe Cat 924K wiellader. Deze geavanceerde machine is voorzien van LMB en Trimble 3D GPS. Met deze beveiliging  kan er veilig worden gehijst met de hijsjip tot maximaal 11.80 meter hoog. Ook is de hijsjip voorzien van een lier.