Rupsgraaf machines

Naast de mini en midi rupsgraaf machines beschikt Van Schaik Grondverzet B.V. ook rupsgraaf machines tussen de 20 en 30 ton die door hun veelzijdigheid aan toepassing, gecombineerd met verschillende hulpstukken, kunnen worden ingezet bij velerlei projecten. Naast de CAT machines heeft Van Schaik Grondverzet ook een rupsgraaf machine van Komatsu welke is voorzien van een hybride motor en dus zeer energiezuinig is en een lage Co2 uitstoot heeft.

Cat 330F

Nieuw materieel:

Van Schaik Grondverzet heeft recentelijk een gloednieuwe Kobelco sk160 rupskraan met verstelgoed toegevoegd aan het machinepark.

Deze machine is voorzien van Trimble gps, Engcon draaikantelstuk en overdruk systemen en heeft een capaciteit van 16ton.

CAT Rupsgraafmachines

Alle machines zijn uitgevoerd met een GPS machinebesturing. Dit maakt het mogelijk om met meer precisie en gemak te werken wat resulteert in een hogere kwaliteit en productiviteit als een optimaal gebruiksgemak.

Ook zijn de machines uitgevoerd met een overdruk systeem. Hierdoor wordt de buitenlucht gefilterd wat ervoor zorgt dat de cabine altijd is voorzien is van schone lucht, ook bij verontreinigde werken.

Daarnaast zijn de machines voorzien van een draaikantelstuk (DKS of tiltrotator). Het DKS functioneert als een ‘pols’ tussen de graafmachine en de bak waardoor werkzaamheden efficiënt, snel en toch heel secuur kunnen worden uitgevoerd. Tevens draagt het gebruik van een DKS bij aan meer veiligheid op de werkplek doordat de machine weinig ruimte nodig heeft en soepel manoeuvreert.

 

Hybride

Naast de betrouwbare CAT machines heeft Van Schaik Grondverzet B.V. ook een Komatsu HB 215 Hybride aan het wagenpark toegevoegd. Dit is een duurzame machine met een zeer lage CO² uitstoot en een laag brandstofverbruik.

 

 

 

Hulpstukken

Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt ook over een groot assortiment aan hulpstukken waardoor elke kraan multifunctioneel inzetbaar is. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Nieuw in ons assortiment is de Pronar trommelzeef  voor het zeven van bijvoorbeeld grond, puin of  biomassa. Met behulp van de trommelzeef kunnen we dit 20mm of 40mm uitzeven.

 

Een greep uit het veelzijdige aanbod hulpstukken:

  • afwerkbak (3m breed)
  • grondzuigbox
  • houtklem en stenenklem
  • kantelstuk en kantelbak
  • kettingbak
  • knijperbak (40cm, 60cm, 100cm en 130 cm breed)
  • rippertand
  • sloophamer