Mini/Midi Gravers

Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt over een veelzijdig modern en goed onderhouden machine- en wagenpark en is specialist in het verhuren van -al dan niet- bemande grondverzetmachines. Gravers zijn daarbij ook zeker onmisbaar. Van Schaik Grondverzet B.V. heeft diverse mini en midi gravers. De mini gravers behoren tot de categorie tot 3.500 kg. De grotere midi gravers vallen in de categorie 5.000 tot 10.000 kg.

Alle kranen zijn in te zetten met diverse hulpstukken waarover Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt. Hierdoor zijn de kranen multifunctioneel inzetbaar. Het grootste voordeel is het formaat van deze machines, door hun compacte vorm zijn ze ook goed inzetbaar op locaties waar de ruimte beperkt is. Door de rupsbanden zijn ze goed inzetbaar op diverse en dus ook moeilijke begaanbare ondergronden.

Mini Gravers

Mini gravers zijn machines in de categorie tot 3.500 kg en zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waar weinig ruimte tot de beschikking is of voor werkzaamheden die een grotere mate van precisie vereisen.

Van Schaik Grondverzet heeft diverse typen mini gravers:

Midi Gravers

Midi gravers zijn machines in de categorie van 5.000 tot 10.000 kg en inzetbaar voor allerlei werkzaamheden door een uitstekende wendbaarheid en diverse extra toepassingen.

Hulpstukken

Van Schaik Grondverzet beschikt ook over een groot assortiment aan hulpstukken waardoor elke kraan multifunctioneel inzetbaar is. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Een greep uit het aanbod hulpstukken:

  • kantelstuk
  • knijperbak (40cm)
  • rippertand
  • sloophamer
  • sorteergrijper
  • trilblok voor hout