Machines met L.M.B.

Van Schaik Grondverzet B.V. beschikt over mobiele graafmachines uitgerust met Last Moment Beveiliging, kortweg L.M.B, voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Deze beveiliging maakt het mogelijk dat de machinist precies kan afmeten hoeveel gewicht er in de haak hangt, en zodoende kunnen er allerlei soorten hijswerkzaamheden – veilig – worden gedaan.

Een groot aantal verschillende uitrusting- en hulpstukken maakt de machines breed inzetbaar. De hijsarmen waarmee de machines kunnen worden uitgerust zijn telescopisch uitschuifbaar tot 11 meter en kunnen zo niet alleen heel hoog, maar ook heel diep reiken. De machine is uitgevoerd met schuif en stempels voor maximale stabiliteit wat een hijscapaciteit van max. 9,500 kg oplevert. Tevens zijn alle graafmachines uitgerust met een overdrukinstallatie op de cabine.

CAT 924K

Het machinepark van Van Schaik bevat 5 mobiele kranen en 1 sjofel die zijn uitgerust met Last Moment Beveiliging, kortweg: L.M.B.. Dit is een speciaal beveiligingssysteem voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. De machinist kan precies afmeten hoeveel gewicht er in de haak hangt, en zodoende kunnen er allerlei soorten hijswerkzaamheden – veilig – gedaan worden.

De CAT M313D is een volledige machine inclusief schuif stempels en een draaikantelstuk.

De CAT M316F is een

De CAT M317 NG is een

De CAT M317 NG is een

De CAT 924K is een sjofel, een wiellader die is voorzien van LMB en Trimble 3D GPS. Met deze beveiliging  kan er veilig worden gehijst met de hijsjip tot maximaal 11.80 meter hoog. Ook is de hijsjip voorzien van een lier.

De CAT M318 is een vertrouwde kracht in het machinepark. De CAT M318 is een mobiele kraan, met LMB.